Tuinontwerp en
tuinadvies


 

Voor creatief en praktisch tuinadvies gaat u naar Van der Glas Hoveniers. Een tuinontwerp begint bij uw wensen en wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe.

 

Uw behoefte is ons uitgangspunt

Het realiseren van een tuinontwerp, begint bij een geheel vrijblijvend gesprek. Hierbij bespreken we uw wensen, het gewenste budget en de bijhorende mogelijkheden. Na het gesprek maken we een eerste schets en plannen we een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek worden de details besproken, geven wij u advies over beplanting en materialen, en worden eventuele wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd. Tevens worden de benodigde materialen bepaald en wordt er een globaal overzicht van de kosten gerealiseerd. Bij het tuinontwerp, en later ook de tuinaanleg, is uw behoefte altijd ons uitgangspunt. Afspraak is afspraak wat ons betreft.

 

Definitief ontwerp en offerte voor aanvang van de realisatie

Pas wanneer het ontwerp volledig aansluit op uw wensen, wordt er een definitief ontwerp gemaakt en ontvangt u de bijbehorende offerte. Tijdens het derde gesprek wordt de offerte besproken en zullen we met u overleggen wanneer de werkzaamheden zullen starten voor de aanleg van uw tuin.

 

 

tuinadvies

 

tuinontwerp
Van der Glas Hoveniers Dordrecht

 

Bezoekadres
Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

 

Postadres
Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

 

Heeft u vragen?
U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: 078 - 616 40 13 of info@vanderglashoveniers.nl.

Volg ons op social media!

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie