Tuinonderhoud


 

Regelmatig tuinonderhoud is nodig voor een mooie uitstraling van uw tuin of bedrijfstuin. Wanneer u geen tijd heeft voor tuinonderhoud of wanneer uw tuin te groot is, neemt Van der Glas Hoveniers het onderhoud graag voor u uit handen. Onze vakmensen kunnen al het benodigde onderhoud van uw tuin uitvoeren.

 

Tuinonderhoud voor bedrijfstuinen
Wij voeren tuinonderhoud uit bij bedrijfstuinen en bij particulieren. Een mooie tuin bij uw woning is één, maar een nette bedrijfstuin is van groot belang voor een goede uitstraling van uw organisatie. Hierbij is het mooi wanneer de bedrijfstuin aansluit bij de huisstijl van de organisatie. De tuin is het visitekaartje van het bedrijf en daarom is goed en periodiek onderhoud belangrijk.

 

Tuinonderhoud voor particulieren
Wij bieden een vakkundige en efficiënte aanpak bij tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud in uw tuin. Onze aanpak bij tuinonderhoud wordt aangepast op uw wensen en het formaat van de tuin. Voor de aanvang van de onderhoudswerkzaamheden worden uw wensen besproken en maken we een vrijblijvende offerte. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

 

Tuinonderhoud

 

Tuinonderhoud
Van der Glas Hoveniers Dordrecht

 

Bezoekadres
Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

 

Postadres
Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

 

Heeft u vragen?
U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: 078 - 616 40 13 of info@vanderglashoveniers.nl.

Volg ons op social media!

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie