Dordrecht een beetje groener en mooier maken. Dat is onze passie.


 

Duurzame tuinen in Dordrecht

 
Wij zijn van mening dat we met elkaar kunnen bijdragen aan een mooiere, groenere wereld. Wij laten ons daarom doorlopend adviseren over duurzaamheid en richten onze tuinen zo duurzaam mogelijk in. Door onze duurzame werkwijze zijn we gecertificeerd voor het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder.
 
Een groenere wereld begint al in de bodem. We stimuleren het bodemleven, wat de basis is voor gezonde planten. Water laten we waar het hoort; in de grond. Door verschillende technieken kunnen we water langzaam laten infiltreren in de bodem. Hierdoor wordt het grondwaterpeil aangevuld en neemt het bodemleven toe, wat zorgt voor betere bestendigheid tegen droogte en een betere groei van de beplanting. De planten zijn daardoor ook beter bestand tegen ziektes en plagen en herstellen sneller.
 
Onze beplantingsplannen zijn zo opgebouwd dat we de biodiversiteit in de tuin op gang brengen. Denk hierbij aan insectenlokkende beplanting, waardoor ook vogels de tuin in komen. Het plaatsen van een boom in de tuin kan de temperatuur al met enkele graden verlagen. Dat is prettig voor u, maar ook voor de biodiversiteit in uw tuin.
 
Ook het tuinonderhoud voeren we op een duurzame manier uit. Zo houden we rekening met de schuilplaatsen van dieren zoals egels en bemesten we de beplanting met biologische middelen die het bodemleven stimuleren.
 

Duurzame tuinen Dordrecht  

 

 
 
Van der Glas Hoveniers Dordrecht

 

Bezoekadres
Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

 

Postadres
Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

 

Heeft u vragen?
U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: 078 - 616 40 13 of info@vanderglashoveniers.nl.

Volg ons op social media!

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie