Een
buitengewone
beleving voor u


 

Van der Glas Hoveniers uit Dordrecht staat bekend als een hoveniersbedrijf waar passie en vakmanschap voorop staan. Sinds de oprichting in 1972 bieden wij onze klanten een hoge mate van service en verrassen wij onze opdrachtgevers met creatieve en onderscheidende tuinontwerpen. Ons uitgangspunt is de behoefte van de klant; wat wilt u met uw tuin? Vanuit deze behoefte gaan wij aan de slag.  >>

 

Een
buitengewone
beleving voor u


Meer dan
alleen onderhoud


 

 

Tuinontwerp en Tuinadvies

Tuinontwerp en tuinadvies

Voor een creatief en praktisch tuinontwerp gaat u naar Van der Glas Hoveniers. Een tuinontwerp begint bij uw wensen, wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe.

 

 

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Bij het aanleggen van uw tuin kunt u erop aan dat wij dit in nauw overleg en grote zorg voor vakmanschap doen. Onze vakkennis en enthousiasme zorgt voor een gedegen aanleg en een optimaal resultaat.

 

 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wanneer u geen tijd heeft voor tuinonderhoud of wanneer uw tuin te groot is, neemt Van der Glas Hoveniers het onderhoud graag voor u uit handen. Onze vakmensen kunnen al het benodigde onderhoud van uw tuin uitvoeren.

 

 

 

tuinaanleg

 

tuinonderhoud
tuiontwerp

 

 


Zeer tevreden over het eindresultaat. Van de bestrating tot het aanleggen van de steiger. Elke zomer geniet ik volop van mijn mooie tuin! Dank je wel!


 

Wilt u ook genieten van zo'n mooie tuin? Neem contact met ons op via: 078 - 616 42 77 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 


Een impressie van onze tuinen


 

 

Deel via:

 

 

 

Deel via:

 

 

 

Deel via:

 

 

 

Deel via:

 

Van der Glas Hoveniers Dordrecht

 

Bezoekadres
Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

 

Postadres
Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

 

Heeft u vragen?
U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via: 078 - 616 40 13 of info@vanderglashoveniers.nl.

Volg ons op social media!

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie